Είδος Μονάδας: Ξενοδοχείο
Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 400

Η εταιρεία Fegoudakis Ξενοδοχεία & Resorts ιδρύθηκε το 1989 στη Χίο από τον κύριο Αντώνη Φεγγουδάκη, προκειμένου να αποτελέσει μια από τις κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί.
Σήμερα, ύστερα από 2 και πλέον δεκαετίες, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στη Χίο και μια από τις πιο επιτυχημένες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η εταιρεία κατέχει και λειτουργεί έξι ξενοδοχεία: τα ξενοδοχεία <β>Golden Sand, Sea View Resorts & Spa, Aegean Dream και Sunset Hotel στην παραλία του Καρφά,
το Grecian Castle Hotel στην πόλη της Χίου και, τέλος, το Kyveli Apartments Hotel στη Δασκαλόπετρα του Βροντάδου.
Το καινοτόμο πνεύμα και η δημιουργική διάθεση της εταιρείας αντανακλούν την αυθεντική χιώτικη κουλτούρα, ενώ η αρμονική συνύπαρξη των πολυτελών εγκαταστάσεων και του φιλόξενου περιβάλλοντος ανταποκρίνεται στις επιθυμίες ακόμη και των πλέον απαιτητικών επισκεπτών. Η εταιρεία τηρεί πάντοτε την υπόσχεσή της προς τους επισκέπτες, για μια αξέχαστη διαμονή σε ένα φιλόξενο χώρο, που τους κάνει να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.
Τα ξενοδοχεία της εταιρείας, με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους, προσφέρουν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους γνήσια φιλοξενία και αυθεντικές γεύσεις στον πιο ιστορικό και γραφικό ταξιδιωτικό προορισμό της Ελλάδας.
Το κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, μέσα από επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων για την ανακαίνιση των ακινήτων της, την οργάνωση συνεδρίων και την επέκταση των υπηρεσιών catering σε όλο το νησί.

Στις εγκαταστάσεις
Στα δωμάτια
 
Ημερομηνία αφίξεως Ημερομηνία αναχώρησης Δωμάτια Ενήλικες Παιδιά
Ονοματεπώνυμο
Email Τηλέφωνο
Παρατηρήσεις
 
Σημειώστε τους αριθμούς της εικόνας στο παρακάτω πεδίο
 
 
 
Κωδικός τηλεφώνου (22710)
τηλ. 32080, fax 31700
Web site:
http://www.fegoudakis.com/
Email:
info@fegoudakis.com