Είδος Μονάδας: Ξενοδοχείο
Μήνες Λειτουργίας: Μάιος - Σεπτέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 82
Απόσταση από θάλασσα: 10 μ.

Τα επιπλωμένα διαμερίσματα Aπόλλων είναι κτισμένα μπροστά στον Μεσσηνιακό Κόλπο με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και τον υπέροχο ορίζοντα του Μεσσηνιακού Κόλπου.
Από τις μεγάλες βεράντες των δωματίων ακόμα και μέσα από το ευρύχωρο διαμέρισμα των 28 m2 απολαμβάνετε τη θέα στη θάλασσα αλλά και τη θέα προς το βουνό ενώ ο αέρας που φυσά πότε από την παραλία και πότε από την ενδοχώρα δροσίζει την περιοχή.
Κατά την διάρκεια της ημέρας το τοπίο στο οποίο βρίσκεται ο Απόλλων αλλάζει διαρκώς χρώματα ενώ μετά το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα ξεπροβάλει το φεγγάρι πάνω από το βουνό.
Το βουνό μετά τη δύση του ήλιου με τα υπέροχα χρώματα του μας αποκαλύπτει σιγά το φεγγάρι.
Το ήρεμο και γαλήνιο τοπίο είναι ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση.
Το ξενοδοχείο έχει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα μέσω μιας σκάλας και έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 ήσυχες παραλίες με πεντακάθαρη και διάφανη θάλασσα. Οι παραλίες έχουν βοτσαλάκι έξω και άμμο στο βυθό.
Σε απόσταση 2 λεπτών μπορείτε να επιλέξετε ταβερνούλες και café με θέα στη θάλασσα, ενώ σε απόσταση 2 χιλ βρίσκεται η παραλία της Σάντοβα και το γραφικό χωριουδάκι Κιτριές με ωραίες ταβέρνες πάνω στο κύμα.
Στα 300 m υπάρχει μίνι μάρκετ που είναι προσβάσιμο και από την παραλία.
Το βράδυ εάν θέλετε μπορείτε να διασκεδάσετε στην Καλαμάτα ή στη Βέργα με την απαράμιλλη θέα ή και στα bar που βρίσκονται πάνω στη θάλασσα.
Έχοντας το Ακρογιάλι σαν αφετηρία μπορείτε να επισκευθείτε όλα τα γειτονικά γραφικά χωριά της Mάνης και της Μεσσηνίας.Η Καρδαμύλη και η Στούπα απέχουν μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, 28 Km και 32 Km αντίστοιχα. Ενώ συνεχίζοντας φτάνετε μέχρι τον Δυρό το μεγαλύτερο σπήλαιο της Ελλάδας, περνώντας από όλα τα γραφικά χωριά της Μάνης. Απέναντι βρίσκεται η Κορώνη, η Μεθώνη, η Πύλος, η Βοιδοκοιλιά και το Ναυρίνο.
Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο έχει λεωφορείο καθε μια ώρα για το κέντρο της Καλαμάτας.

Στις εγκαταστάσεις
Στα δωμάτια
  • Κλιματισμός
  • Κουζίνα
  • Τηλεόραση
  • Τηλέφωνο
  • Ψυγείο
 
Ημερομηνία αφίξεως Ημερομηνία αναχώρησης Δωμάτια Ενήλικες Παιδιά
Ονοματεπώνυμο
Email Τηλέφωνο
Παρατηρήσεις
 
Σημειώστε τους αριθμούς της εικόνας στο παρακάτω πεδίο
 
 
 
Κωδικός τηλεφώνου (27210)
τηλ. 58009, 58146, κινητό 6932200505
Web site:
http://www.apollon-apartments.gr
Email:
pelly@apollon.com.gr