Είδος Μονάδας: Ξενοδοχείο
Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 90
Ξενοδοχείο ΗΡΩΔΕΙΟ: 4 αστέρων στην καρδιά του ομορφότερου σημείου της Αθήνας.
Κάτω ακριβώς από την Ακρόπολη και δίπλα στο νέο Μουσείο, το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά μέσα στον ενοποιημένο αρχαιολογικό περίπατο, μακριά από το θόρυβο αλλά κοντά στην Πλάκα, το Θησείο και τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
H προνομιακή του θέση ως προς τα αξιόθετα αλλά και η ευκολία πρόσβασης στο μετρό, τα λεωφορεία και τον άξονα της Συγγρού, το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που έρχεται στην πόλη είτε για τουρισμό είτε για δουλειά.
To ξενοδοχείο διαθέτει 90 δωμάτια, εκ των οποίων 14 με θέα προς την Ακρόπολη και τέσσερις junior σουίτες. Στον 4ο όροφο λειτουργούν 2 εξωτερικά jacuzzi και στην ταράτσα bar/εστιατόριο με προνομιακή θέα. Απέχει μόλις 289 μ. από την Ακρόπολη και 85 μ. από τις προσθήκες του Μουσείου!
Για κρατήσεις πατήστε εδώ.
Απολαύστε το πρωινό σας
Ο πρωινός μπουφές στο ξενοδοχείο Ηρώδειο είναι πλούσιος με διαλεχτά εδέσματα. Η Ελένη Σαμχαραούλη, με πλούσια μαγειρική ιστορία, μαζί με την ομάδα της στα πρωινά, προσφέρει στους πελάτες μοναδικές εμπειρίες. Ζυμώνει ψωμί, που το δουλεύει με τα χέρια της και όχι με μηχανή (ολικής αλέσεως ή/ και με σταφίδες), ανοίγει φύλλο για κάθε πίτα που προσφέρεται (ηπειρώτικη τυρόπιτα, χορτόπιτα Κρήτης, ζαμπονοτυρόπιτα) και φτιάχνει μπουγάτσα Θεσσαλονίκης και λουκουμάδες με ή χωρίς ζάχαρη, καθώς και πιροσκί με πατάτα ή φέτα και ανθότυρο. Πολλές είναι και οι επιλογές στα γλυκά που φτιάχνονται και ψήνονται στην κουζίνα του ξενοδοχείου (κέικ σοκολάτας, κέικ βανίλια και πορτοκάλι, κέικ αχλαδιού, πάστα φλώρα, κορμό σοκολάτας, κορμό με μαρμελάδα φρούτων, ραβανί, καρυδόπιτα, αμυγδαλόπιτα), με συνταγές από την Ελλάδα.
Στα φρέσκα που ξεχωρίζουν είναι ο χυμός πορτοκάλι που τον στύβουν εκείνη την ώρα, φρούτα και φρουτοσαλάτα κομμένη το ίδιο πρωί, φρεσκοκομμένη ντομάτα και αγγούρι, σπιτικό musli με σταφίδα σουλτανίνα Κορινθίας, καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα στο γάλα, ακόμα και γιαούρτι που επεξεργάζονται στην κουζίνα ή ρυζόγαλο πασπαλισμένο με κανέλλα, φρέσκο κάθε μέρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ελιές Καλαμών από ελαιώνα στην Επίδαυρο και οι Αθηνοελιές από ελαιώνα στην Αττική είναι επεξεργασμένες στο χέρι, το δε λάδι που προσφέρεται και χρησιμοποιείται είναι έξτρα παρθένο.