Είδος Μονάδας: Ξενοδοχείο
Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 12

Τα παραδοσιακά καταλύματα «Σταυροδρόμια» βρίσκονται στην αρχή του χωριού Τριπόταμος, σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά. Είναι ανακατασκευασμένες παραδοσιακές οικίες, με διατηρημένη τη δομή και τα επιμέρους στοιχεία τους, ενισχύοντας τη βιοκλιματική συμπεριφορά τους. Η ανακατασκευή τους έγινε με υλικά που επιλέχθηκαν με γνώμονα τη φιλική συμπεριφορά τους προς τις παλαιές κατασκευές, την αντοχή τους στις κλιματικές συνθήκες του χωριού και την οικολογική τους πιστοποίηση. Τα παλαιά έπιπλα επισκευάστηκαν και βρήκαν τη θέση τους στους νέους χώρους φιλοξενίας.
Τα «Σταυροδρόμια» διαθέτουν τρία ανεξάρτητα παραδοσιακά καταλύματα:
Το κατάλυμα «Ανώγειον» που βρίσκεται στο επίπεδο του επάνω δρόμου και διαθέτει χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας, εντοιχισμένη κουζίνα, λουτρό με ντους και τα απαραίτητα αξεσουάρ, υπνοδωμάτιο με διπλό κτιστό κρεβάτι και μεσοπάτωμα, για τον ύπνο δυο ατόμων. Το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο έχουν δική τους υπαίθρια αυλή και από την υπαίθρια αυλή του μεσοπατώματος η θέα, προς τη θάλασσα, τη Δήλο και το Μοναστήρι, είναι εξαιρετική.
Το κατάλυμα «Παλαιό Πατητήρι» που βρίσκεται στο επίπεδο του κάτω κλιμακωτού παράδρομου και διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας, εντοιχισμένη κουζίνα, λουτρό με ντους και τα απαραίτητα αξεσουάρ, διπλό κτιστό κρεβάτι και το παλαιό πατητήρι, που έχει διαμορφωθεί σε μονό κρεβάτι. Η σκεπαστή και η υπαίθρια αυλή συμπληρώνουν τους χώρους του καταλύματος.
Την ανεξάρτητη κατοικία «Παλαιό Ρακιζιό» που διαθέτει, στο κάτω επίπεδό της, κουζίνα, wc, τραπεζαρία και καθιστικό και στο επάνω επίπεδό της, τρία δωμάτια ύπνου, δυο με μονό κρεβάτι και ένα με διπλό και λουτρό με ντους. Επιπρόσθετα, ο καναπές του καθιστικού μετατρέπεται σε δύο κρεβάτια, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει και δύο επιπλέον άτομα. Το καθιστικό και η τραπεζαρία έχουν τη δική τους υπαίθρια αυλή. Από τα υπνοδωμάτια του επάνω επιπέδου και την υπαίθρια αυλή τους, στο γαλάζιο ορίζοντα ουρανού και θάλασσας, παρεμβάλλεται η Δήλος. Τα καταλύματα, «Ανώγειον» και «Παλαιό Πατητήρι», θερμαίνονται με ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης και το κατάλυμα «Παλαιό Ρακιζιό» με θερμοπομπούς, εξασφαλίζοντας τους χειμερινούς μήνες την απαιτούμενη θαλπωρή. Το καλοκαίρι ο δροσισμός επιτυγχάνεται αφ’ ενός λόγω της λιθόκτιστης κατασκευής τους και πρόσθετα με ανεμιστήρες οροφής. Όλα τα ανοίγματα διαθέτουν σήτες, ενώ τα μικρά βορεινά παράθυρα βοηθούν στον αερισμό και το δροσισμό των χώρων. Τα καταλύματα διαθέτουν: -WiFi -hi-fi (δυνατότητα σύνδεσης με mp3 player) -LCD-TV -DVD player -Οικιακές συσκευές (ηλ. Κουζίνα, ψυγείο, καφετιέρα, βραστήρα, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών) -Πλήρης οικιακός εξοπλισμός -Στρώματα, λευκά είδη και παντόφλες cocomat -Χειροποίητα είδη προσωπικής υγιεινής -Χρηματοκιβώτιο ασφαλείας
Αριθμός ΜΗΤΕ 1144Κ050Β0011101.

Στις εγκαταστάσεις
  • Ασύρματο internet (wi-fi)
Στα δωμάτια
  • Θέρμανση
  • Κουζίνα
  • Μουσική
  • Παροχή internet (στα δωμάτια)
  • Σεσουάρ
  • Τηλεόραση
  • Χρηματοκιβώτιο
  • Ψυγείο
 
Ημερομηνία αφίξεως Ημερομηνία αναχώρησης Δωμάτια Ενήλικες Παιδιά
Ονοματεπώνυμο
Email Τηλέφωνο
Παρατηρήσεις
 
Σημειώστε τους αριθμούς της εικόνας στο παρακάτω πεδίο
 
 
 
Κωδικός τηλεφώνου (22830)
τηλ. 25443, fax 23828, κινητό 6977296898
Web site:
http://www.crossroadsinn.gr
Email:
crossroadsinn@mail.gr