Είδος Μονάδας: Επιπλ.Κατ.
Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 18

Ο Εμπορειός είναι μια ονειρική κρυψώνα στο Αιγαίο με τη δυναμική και τον μαγνητισμό του Πολυβότη του ενεργού ηφαιστείου της Νισύρου. Η διαμονή σε μία από τις τρείς ενοικιαζόμενες κατοικίες στο Εμπορειό της Νισύρου, αποτελούν μία εμπειρία που θα μείνει στη μνήμη σας, ανεξάντλητη από το χρόνο. Τα τρία σπίτια του 19ου αιώνα, (kafka, Moustafa και Pyrgos Stone Houses), αναπαλαιώθηκαν με σεβασμό στο παρελθόν:
Αφού αναδείχθηκαν τα ενδιαφέροντα στοιχεία των κτισμάτων που είχαν αντέξει στο χρόνο, αξιοποιώντας το αρχιτεκτονικό ιδίωμα της περιοχής και προσθέτοντας στοιχεία απαραίτητα μεν σε ένα σύγχρονο κατάλυμα αλλά με καθαρή μινιμαλιστική προσέγγιση, δημιουργήθηκε μια διαλεκτική σχέση του χθες με το σήμερα. Οι τρεις κατοικίες που αποτελούν πόλο έλξης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, υπόσχονται άνεση ηρεμία, καθαρό αέρα και την αύρα του παρελθόντος που είναι βέβαιο πως θα σταματήσει το χρόνο.
Από τα παλιά έπιπλα, μέχρι τις ξύλινες και τις πέτρινες οροφές, τα ανατομικά στρώματα, και τα λευκά είδη φτιαγμένα από 100% βαμβάκι, σχεδιάστηκαν για να κάνουν το ταξίδι σας στο χρόνο πιο αληθινό.

Στις εγκαταστάσεις
  • Ασύρματο internet (wi-fi)
  • Πάρκινγκ
Στα δωμάτια
  • Τηλεόραση
  • Ψυγείο
 
Κωδικός τηλεφώνου (22420)
τηλ. 697 3980338