ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ THE EXPERTS WAY ΔΙΑΜΟΝΗ
 

Είδος Μονάδας: Νοικ.Δωμ/Διαμ
Μήνες Λειτουργίας: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Δυναμικότητα σε Κλίνες: 15

Villa "Οιάνθεια" Η ξεχωριστή γοητεία τής Πλατείας Χηρόλακα στην καρδιά τού γραφικού Γαλαξιδίου, συχνά αποτέλεσε πηγή έμπνευσης μεγάλων καλλιτεχνών.
Η ταινία "Τα ψάρια βγήκαν στην στεριά τού Μιχάλη Κακογιάννη" και τα σήριαλ "Πρόβα Νυφικού" και "Μάγισσες της Σμύρνης" είναι μόνο κάποια από τα παραδείγματα που αποτύπωσαν τα χαρακτηριστικά της *καπετανόσπιτα *, στη μικρή και την μεγάλη οθόνη.
Δίπλα στη θάλασσα το νεοκλασικό πού φιλοξενεί τη villa Οιάνθεια, σάς προσκαλεί με την σειρά του, σε ένα μαγικό ταξίδι των αισθήσεων.
Αναπαλαιωμένο με μεράκι από τούς ιδιοκτήτες Ρένα και Ηλία Καμβύση αποπνέει αίσθηση αρχοντιάς και καλόγουστης πολυτέλειας για διακοπές στο Γαλαξίδι.
Τα έργα τού Ιταλού αρχιτέκτονα- ζωγράφου Brouno Kastagnieri., τα ζωγραφισμένα δωμάτια με τις μούσες - νύμφες από τον ζωγράφο-γλύπτη Γιώργο Κυριαζόπουλο, τα έργα τέχνης από την Θωμαίδα Ρηγάκη, με τα αέρινα ονειρικά πέπλα και τα βιτρώ της Καίτης Γεροσίδερης, προδιαθέτουν για στιγμές αξέχαστες, ιδιαίτερα για τους ερωτευμένους.
Η ειδική προσφορά της Villa Οιάνθεια Γαλαξίδι δωμάτια, επιφυλάσσει υποδοχή με μέλι και ρόδι, σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, συνέχεια γεύμα για δύο κάτω από την λάμψη των κεριών και ιδανική κατάληξη στο δωμάτιο του Έρωτα.
Τιμές λογικές με εξυπηρέτηση Α κατηγορίας. ΒΑΛΑΤΕ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ; ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ Ή ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟ;
Η villα Οιάνθεια και το δωμάτιο του ονείρου και της αγάπης "η Αφροδίτη" σας περιμένουν για ένα τριήμερο γαμήλιο ταξίδι στην πόλη των καραβιών και των χρωμάτων το Γαλαξίδι.

Στις εγκαταστάσεις
  • Πάρκινγκ
Στα δωμάτια
  • Κλιματισμός
  • Σεσουάρ
  • Τηλεόραση
 
Ημερομηνία αφίξεως Ημερομηνία αναχώρησης Δωμάτια Ενήλικες Παιδιά
Ονοματεπώνυμο
Email Τηλέφωνο
Παρατηρήσεις
 
Σημειώστε τους αριθμούς της εικόνας στο παρακάτω πεδίο
 
 
 
Κωδικός τηλεφώνου (22650)
τηλ. 42433, fax 42434, κινητό 6932978990
Web site:
http://www.villaoianthia.gr
Email:
oianthia_corp@yahoo.gr